Honfoglaló társasjáték a tudás gyarapításáért

Honfoglaló társasjáték

Jelentős hangsúlyt kell fektetni a gyerekek tudásának fejlesztésére. A leginkább megfelelőbb módszer, ha az iskolai tananyagok mellett, stratégiai játékokkal is foglalatoskodnak. Megjelent a Honfoglaló társasjáték legújabb kiadása, 8 témakörrel és 1200 kérdéssel. Ez a bővített kiadás nemcsak Magyarország térképpel, hanem világtérképpel hódítja meg a tizenéveseket.

Ez nem meglepő, mert szinte mindenki hallott már a játékról és sokaknak nagy kedvence, főleg az online változat. Melyik gyerek ne álmodozna róla, hogy a világ ura legyen? A Honfoglaló társasjátékkal ez most lehetséges. Itt nemcsak a szerencsén vagy a tudáson múlik a hatalom megszerzése, ide stratégiai ismeretek is szükségesek.

A doboz különböző korongokat tartalmaz, amivel a területeket lehet meghódítani és persze a kérdéskártyák is benne vannak, ami a játék lényege, hiszen így bővíthetik a tudásukat a játékosok. A Honfoglaló társasjátékban 2-10 személy vehet részt, akik közül csak egy lehet a legnagyobb hódító. Már 10 éves kortól harcba lehet szállni a területek elfoglalásáért.