Napjainkban az érintőképernyős telefonok olcsón szerezhetőek be

Szponzorált tartalom

Erintőképernyős telefonok olcsón

Ma már szinte megszokottnak mondható az érintőképernyős mobil, a tablet gép és az egyéb okokütyü, de volt egy idő, amikor ezek csúcstechnológiának számítottak. Több éve már az érintőképernyős telefonok olcsón vásárolhatóak meg, de persze ez nem mindig volt így. A 2000-es évek elején indult ez a technológia a hódító útjára.

Az idősebb generáció biztosan emlékszik rá, de megeshet, hogy még sok fiatal is, hogy a Nokia jóval az iPhone megjelenése előtt ezzel a megoldással büszkélkedhetett. A cég már 2003 óta használ érintőképernyőt a mobiljaiban. Hazánkban az első ilyen Nokia 2004-ben jelent meg. Ez volt a nagyon sikeres 7710-es modell. A Nokia N800-as Internet Tablet és az őt követő N810-es 2007-ben jelentek meg.

Mind a két készülék rendelkezett ezzel a korszerű megoldással. Manapság persze ez annyira alapnak számít, mint a profi kamera, az ingyenes applikációk vagy épp az ujjlenyomat olvasó rendszer. Éppen ezért, a régebbi érintőképernyős telefonok olcsón vásárolhatóak meg, főleg akkor, ha a vevő az online boltok mellett dönt.