Méhpempő, az új kor vitaminforrása

Szponzorált tartalom

Méhpempő, az új kor vitaminforrása

Méhpempő, az új kor vitaminforrása

A modern természetgyógyászat a méhtermékeknek nagy jelentőséget tulajdonít, nem ok nélkül. Ma már a legtöbb természetes, egészségvédő készítményt értékesítő bolt és webáruház kínálatában megtalálható a propolisz és a virágpor mellett, például a tiszta, friss méhpempő, mely nagyon hasznos az emberi szervezet általános védelme és tápanyag ellátottsága tekintetében. A méhpempő egy fehéres színű, zselés anyag, ami a dolgozó méhek garatmirigy váladéka. Ezzel táplálkozik a királynő, méltán tűnik ki erőnlétével és hosszú élettartamával a többiek közül.

dolgozók és a herék születésük után csak három napig fogyasztják a méhpempőt, ezt követően vízben feloldott virágport és mézet, azaz méhkenyeret. Ezek mindegyike igen jótékony hatású az emberi szervezetre, bátran fogyaszthatók egymást kiegészítve is, évente többször, kúraként. A fizikai, szellemi és lelki kimerültség is hatékonyan kezelhető vele, a depresszív állapot megelőzhető, megszüntethető. A méhpempő szív- és érrendszerre, idegrendszerre és bélrendszerre gyakorolt jótékony hatása is legendás.