Tökéletes és követhető étrend

Szponzorált tartalom

Étrend

Egyre több ember szenved az elhízástól és annak egészségügyi következményeitől. Azonban egy könnyen követhető étrend mellett beindul a fogyás, a zsírégetés. Kortól függetlenül bárkinek, aki pluszkilókat szedett magára, javasolt életmódot váltani. Az Alakorvoslás program ideális segítség lesz mindenkinek, aki már feladta a reményt, hogy valaha újra csinos, formás, szép alakkal rendelkezzen.

A programot dr. Farkas Kitti dolgozta ki, hogy segítsen az embereknek fogyni és elérni azt az alakot, amit szeretnének. A háromlépcsős terv segítségével az anyagcsere működése helyreáll, az energia bevitel és felhasználás pedig optimálissá válik. Az étrendbe beiktatott diétás shakek és szeletek Svédországban fejlesztett és gyártott, természetes alapanyagokat tartalmazó termékek.

Hatásuknak köszönhetően, a kiszabott étrend és mennyiség mindig elegendő lesz, ráadásul az izomzat erősödik, a zsírégetés pedig azonnal beindul. Ez a fajta alakformálás nemcsak az egészségeseknek javasolt, mert az étrend kiváló a vérnyomással, gyomorpanaszokkal küszködőknek, illetve a cukorbetegnek is.