A randevú rossz volt, de legalább tanulságos

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás budapest árak

székhelyszolgáltatás budapest árak

Soha nem voltam egy közvetlen típus. Kicsit visszahúzódó vagyok, és az introvertáltság sem áll olyan messze hozzám. Nincs sok barátom, inkább egy-kettő, de rájuk bármikor és bármiben számíthatok. Az exeim száma egy, a jelenlegi barát száma 0. Az ismerkedés sosem volt az én műfajom. Félénkségemnek köszönhetően mindig is megválogattam azt, hogy kibe és milyen emberbe leszek szerelmes. Kicsit furán hangzik, de mindig is próbáltam elkerülni a csalódást. Ha elhívtak randevúra, akkor előtte pro és kontra érveket sorakoztattam fel magamnak, hogy megtudjam, megéri-e elmenni rá.

Na mármost tegnap is pontosan ez történt. Az egyik kollégám barátjával véletlenül ismerkedtem meg egy kávézóban, és hát úgy alakult, hogy szombaton már egy igazán gyönyörű étteremben egymással szemben ültünk, és a vacsoránkat fogyasztottuk. Ő steaket rendelt, jól átsütve, én pedig halat falatoztam. Az étel kifogástalan minőségű volt, meg merem kockáztatni, hogy soha ilyen jó heringet nem kóstoltam. A desszert is kiváló volt. Vacsora közben nagyon sok téma felvetődött közöttünk. Átbeszéltük, hogy ki hol él, mit és hol dolgozik, mi a kedvenc hobbink, kedvenc dolgok (film, zene, étel stb.). Egy idő után a jövőbeli terveink is szóba kerültek. A randipartnerem épp azt ecsetelte, hogy saját vállalkozást szeretne indítani.

Ennek apropóján elkezdtünk beszélgetni a székhelyszolgáltatás budapest árak témáról. Mint megtudtam, ha vállalkozást indít valaki, akkor kötelező székhelyet kiválasztania, azonban a törvény nem szabályozza azt, hogy állandó jelleggel ott is kell tartózkodni. Ebben az esetben segít egy székhelyszolgáltató cég, amely sok esetben tehermentesíti a cégeket. A velem szemben ülő férfi, azaz a randipartnerem a testvérétől hallott a Gross – Székhelyben Otthonról, amely egy 10+ éves tapasztalattal rendelkező székhelyszolgáltató cég. Pénzügyileg stabil, mivel Bisnode által minősített cég. Szoros kapcsolatban áll számos ügyvédi irodával, így minden esetben maximálisan törvényszerűen és jogszerűen tud eljárni. Eleinte csak Budapesten volt irodájuk, utána a Pest megyei iparűzési adótól mentes Újlengyelben is, de az ország számos pontján találkozhatunk velük, illetve jelenleg is több iroda nyitása is tervben van.

A szép designosan kialakított, megfelelő színekkel tuningolt, jól átlátható weboldalon nem kell több tíz fül alatt keresgélni az információk között, hiszen minden egy helyen megtalálható. Rögtön a kezdőlapon megtudhatjuk, hogy a székhelyszolgáltatás budapest árakban mit is takar. Ár-érték arányban mind a három lehetőség kiváló választás lehet az ügyfelek számára. Elsősorban van olyan opció, hogy hat plusz egy ajándék hónap. Ehhez hozzátartozik egy hozzájáruló nyilatkozat, tulajdoni lap, székhelycím biztosítása, cégtáblára cégnév kihelyezés, postai küldemények átvétele, küldeményekről értesítés, hatóságok fogadása, kényszerintézkedések tűrése. Extra szolgáltatásként biztosítják a levelek szkennelését, és tovább küldését, a postázásukat minden hónapban, egy tárgyalót és a már említett ajándékhónapot. A népszerű választások közé tartozik a 12+1 ajándék hónapos ajánlat. Itt is biztosítják az említett legalapvetőbb elemeket ugyanolyan extra szolgáltatásokkal. Egy 24 hónapos lehetőség is a rendelkezésünkre áll. Itt is ugyanazokkal a nélkülözhetetlen elemekkel találkozunk, azonban itt plusz extrákat nem fogunk tudni igénybe venni. A pontos díjakért érdemes ellátogatni a cég weboldalára.

A székhelyszolgáltatást általában azok a kisebb létszámú cégek választják, akiknek a tevékenységi körük nem féltétlenül helyhez kötött, illetve nem akarnak egy külön irodát bérelni az adminisztráció fenntartására. Az adóhatóság szigorúan veszi a székhelyek törvényességét. Már abból probléma adódott, ha egy levelet, vagy küldeményt nem vesznek át. Ilyen esetben is törlésre kerülhet a cég adószáma, és eltilthatják a vállalkozókat a cégvezetéstől 5 évre.

Számos előnnyel bír a Gross Székhelyben Otthon székhelyszolgáltatása. Elsőnek is nem kell adminisztrációt fenntartani a székhelyen, főleg, ha induló vagy kis vállalkozásról beszélünk. Ebből kiindulva nem kell külön irodát bérelni. A küldemények pontosan, precízen átvételre kerülnek, amelyeket e-mailben továbbítanak. Nem kell a postára menni, és időt eltölteni a várakozással. Nem kell attól tartani, hogy az adóhatóságok az otthon nyugalmát zavarják meg váratlanul. A kényszerintézkedéseket az említett cég tűri. Nem kell építményadót fizetni a saját lakásba bejelentett vállalkozás miatt, illetve, ha a házunkra CSOK-ot veszünk fel, azt nem tudjuk így elveszíteni. A rezsit magánszemélyként fizetve, nem foghatják arra, hogy céges tarifát kellene fizetni, arról nem is beszélve, hogy vidéki székhely esetében kevesebb a gépkocsira a biztosítás.

Ezután rátértünk az újlengyeli lehetőségekre is. Én speciel nem tudtam azt, hogy Pest megyében van néhány olyan település, ahol nem kell iparűzési adót fizetni. A település önkormányzatának feltett szándéka, hogy ez Újlengyel jövőjében se legyen másképpen. Egy 1.700 fős községről beszélünk Dabas Járásban, amely az egyik legfontosabb hazai autópálya, az M5-ös mellett helyezkedik el. A közlekedési viszonyok lehetővé teszik a gyors lejutást a szép, igényes településre. A NAV az ellenőrzéseket tekintve a helyi adókkal kapcsolatban nem jogosult eljárni, csak a települési önkormányzat. Mivel Újlengyel nem szed iparűzési adót, így azt nem is ellenőrzi. Ez a község a legstabilabb önkormányzattal rendelkezik, a legismertebb, legnépszerűbb adóoptimalizálásra alkalmas hely Magyarországon. Nem véletlen, hogy a Gross Székhelyben Otthon mellett több multinacionális vállalat leányvállalatainak is székhelyéül szolgál Újlengyel. A weboldalon felsorolnak néhány nagyobb céget, amelyek szintén ezt a települést választották.

A Gross Székhelyben Otthon szolgáltatása Budapest berkein belül elérhető a II. kerületben, az V. kerületben, VI. kerületben és a XII. kerületben. Az ügyfél és ügyvédfogadó irodák pedig a 1027 Budapest, Bem rakpart 50. és a 1054 Budapest, Báthory utca 6. szám alatt találhatóak meg.

A cég folyamatosan terjeszkedik. Nemrégiben az V. kerületben, a belvárosban a Ferenciek terénél, a XII. kerületben az Alkotás út melletti Nagyenyed utcában nyitott újabb irodákat. Vidéken is találkozhatunk a vállalattal, például Győrben, Szegeden, Pécsett és Zalaegerszegben, illetve Debrecenben és Békéscsabán is.

Ha kérdésünk van, akkor a kapcsolat fül alatt egy rövid üzenet formájában megfogalmazhatjuk azt. A digitális térkép segítségével pedig a Bem rakpartnál található irodát kereshetjük fel könnyedén. A jól látható, nagy számmal kiírt telefonszámon is kérhetünk bővebb információt. A weboldal alján számos érdekes cikk áll a rendelkezésünkre, amelyek kifejezetten cégvezetőknek, vállalkozóknak szólnak.

Nem mondanám katasztrófának ezt a randit. Soha nem gondoltam volna, hogy egy kellemes vacsora közben a székhelyszolgáltatás budapesti árairól fogok részletesen beszélgetni, de nem biztos, hogy ennek a kapcsolatnak lesz folytatása. Szeretek különleges, nem mindennapi témákat érinteni emberekkel, hiszen sokat tanulhatunk a másikról. Sokszor unalmasnak tartom a formális kérdéseket, mivel azokból sosem jövök rá, hogy milyen is az adott illető személyisége. Viszont azt rendkívül zavarónak tartom, amikor nem engednek szóhoz jutni. Nem hagyják, hogy elmondjam a saját véleményemet. Pedig hozzá tudtam volna szólni, mivel én is a saját vállalkozásom elindításánál tartok, arról nem is beszélve, hogy én ajánlottam a partneremnek a legelső találkozásunkkor a Gross Székhelyben Otthont.