Családi vállalkozásként indult, ma már vezető szerepet töltenek be.

Szponzorált tartalom

Liqui Moly ápolási termékek - Autó - Ápolás-karbantartás  | Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból

Liqui Moly ápolási termékek – Autó – Ápolás-karbantartás  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból

Mindig is érdekeltek az olyan történetek, amik az emberek kitartásáról, hitéről szólnak. Ezzel nem vagyok egyedül, hisz sorra születnek a valós eseményeken alapuló könyvek vagy filmek, melyek mind egy-egy sikersztorit mutatnak be. Legyen szó az élet bármely területéről, ilyen történetek mindig vannak. Egy ember életútja mindig érdekes, sok-sok akadállyal és olyan jó néha egy kicsit belelátni ebben. Nemrégiben a párommal erről beszélgettünk, hisz őt is érdekli a téma. Ekkor említette, hogy a Liqui Moly is egy családi vállalkozásból nőtte ki magát.

 

Liqui Moly ápolási termékek – Autó – Ápolás-karbantartás  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból – a Liqui Moly termékeit mi magunk is régóta használjuk már, hisz sosem csalódtunk bennük. Vagyis ha pontosabban akarnék fogalmazni, akkor azt mondanám, hogy a párom használja ezeket a termékeket, én csak az előnyeit élvezem. Az olajwebshop.hu kínálatában pedig számos Liqui Moly termék szerepel, jó áron, korrekt szállítási és fizetési feltételekkel. De nem csak akkor érdemes felkeresni az olajwebshop.hu-t, ha valaki Liqui Moly terméket keres, hisz motorolajok széles választékával várják a vásárlókat. Kenőanyagok, zsírok, hidraulikaolajok, autóápolási szerek, felszerelések – csak néhány a kínálatból. Harmincezer forint feletti vásárlás esetén pedig ingyen házhoz szállítják a megrendelt csomagot.

 

Liqui Moly ápolási termékek – Autó – Ápolás-karbantartás  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból– persze mindenkinek megvannak a maga Liqui Moly kedvencei. Nézzünk is meg egy pár Liqui Moly terméket. Itt van például egy nagyon hasznos, ami eltávolítja a viaszt és a szilikont az üvegről, lakkról és a krómrészekről. A szilikon és wax eltávolítót az autó lemosása után kell használni, és arra szokták használni, hogy a festés előtt előkészítsék a felületet. Persze erre a mindennapokban nincs szükség, de autómosás után igen hasznos, ha eltüntetjük vele a bosszantó viaszcseppeket.

 

Ugyanilyen hasznos termék a vízlepergető, amit autók szélvédőjével és a bukósisakok plexijéhez ajánlanak. Mint ahogy a nevében is benne van, ennek használatával a víz lepereg az adott felületről. A motorosok esetében ez hasznos és kényelmes is, nem utolsósorban pedig növeli a biztonságot.

 

Liqui Moly ápolási termékek – Autó – Ápolás-karbantartás  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból – aki nagy figyelmet fordít autójára, aki rendszeresen mossa, ápolja, bizonyára szembesült már azzal, hogy a karcolások egyre csak szaporodnak a karosszérián. Hiába a gondoskodó védelem, ezek a karcolások elkerülhetetlenek, hisz ha használjuk az autót, akkor ez ezzel jár. Szerencsére a Liqui Molynak erre is van megoldása, nevezetesen a karcolás stop készítmény, ami egy szilikonmentes csiszolópaszta. A karcok, festékköd eltávolítására alkalmas.

 

A tisztató- és ápolószerek mellett a Liqui Moly szivacsokat, kendőket is gyárt, hisz amikor az autót ápoljuk, nem csak az a fontos, hogy azt milyen szerrel tesszük meg, hanem az is, hogy milyen eszközöket használunk. Az olajwebshop.hu-n is kapható például a rovar eltávolító szivacs, aminek két oldala eltérő durvaságú és alkalmas a rovarok kíméletes eltávolítására. Nem karcolja a felületet. De ugyanígy találunk itt mikroszálas kendőt is, ami szintén foltmentes, karcolásmentes ápolást tesz lehetővé.